Нажаль, війна забирає життя кращих українців. Проте пам’ять про них буде вічно жити у наших серцях. Так, перестало битися серце педагога, який викладав у Дніпрі.

Сергій Володимирович Слолбцов загинув 28 вересня у бою на Донецькому напрямку, — повідомляє Інформатор. Його життя розділилося на «до» та «після» 24 лютого 2022 року.

До – він був випускником Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара, у 2010 році закінчив геолого-географічний факультет за фахом «Магістр географії» і отримав диплом з відзнакою. Згодом розподілився на роботу в Дніпропетровський ліцей інформаційних технологій при ДНУ імені Гончара, а з 2014 року також працював у НВК «Європейська гімназія» міста Дніпра. Сергій Володимирович був вчителем І категорії, завідувачем кафедри природничих наук в Дніпропетровському ліцеї інформаційних технологій при ДНУ.

Після 24 лютого 2022 року він став стрільцем, звичайним солдатом, який захищав Незалежність України. Два тижні тому Сергія назначили командиром взводу.

Редакція Інформатору виражає щирі співчуття рідним та близьким Сергія. Світла пам’ять! Герої не вмирають!

Світла пам’ять — Сергій Столбцов
Світла пам’ять — Сергій Столбцов
Раніше ми також писали, як 17-та окрема танкова Криворізька бригада ремонтує трофеї. Окрім того, бійці бригади ТрО Дніпра показали, як вивозять поранених під ворожими обстрілами. Повідомляли ми і про те, що загинув 43-річний гранатометник з Дніпропетровської області Володимир Галицький.

Advertisment

От admin999