до Болехова привезли тіло загиблого бійця ЦИБИКА Василя Ярославовича, який героїчно боровся з підступним ворогом та віддав життя за Україну в битві з агресором на Донеччині, – повідомляють у Болехівській міській раді.
Колона рухатиметься через Долину з Калуського напрямку орієнтовно в 14:30 – 14:40 вулицею Богдана Хмельницького.
Прибуття траурного кортежу із загиблим до храму Верховенства апостолів Петра і Павла у м. Болехові очікується орієнтовно о 15.00 годині.
Просимо болехівчан та усіх жителів громади гідно зустріти та віддати останню шану українському воїну. Схиліть голову у скорботі та щиро помоліться за душу Героя, який віддав своє життя за кожного з нас з вами, за мирне небо над Україною, за щасливе майбутнє своїх рідних та близьких…
Прощання із загиблим захисником України Василем Цибиком відбудеться цього ж дня, 7 жовтня 2022. Поховають Героя на місцевому кладовищі на вулиці Довжанській.
Співчуваємо рідним і близьким. Щиро розділяємо біль втрати та схиляємо голову в глибокій скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати найдорожчої людини, а слова підтримки допоможуть пережити страшне горе.
Вічна пам’ять і слава полеглому Василю!
Герої не вмирають… Слава Україні! Героям слава!

Advertisment

От admin999