На залізничній станції Карань, що знаходиться на окупованій російськими військами частині Донеччини, пролунав потужний вибух.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

“Станція Карань. Донецька область. Бавовна! 50 км від Маріуполя”, – написав Андрющенко в Telegram.

Він також опублікував відео, де видно, як підіймається високий стовп густого диму. Також, за його словами, чути звуки, схожі на вибухи та детонацію.

ЗСУ все ближче до перемоги, з кожним населеним пунктом та з кожним кілометром української землі. Варто зазначити, що станом на сьогодні Збройні сили України деокупували 40 населених пунктів у Лиманській та Святогірській громадах Донецької області.

Про це повідомляє Міністерство реінтеграції тимчасово окупованих територій.

“Там (у звільнених населених пунктах, – ред.) розпочато відновлення інфраструктури, тривають стабілізаційні заходи. Наразі обстежуються зруйновані будинки та здійснюється пошук їх власників. Зазначимо, що лише у Святогірську виявили понад 260 таких будівель”, – йдеться в повідомленні.

У селах Хрестищі та Маяки поновлюють електропостачання, у Святогірську відновлюють мобільний зв’язок.

“Почала активно надходити гуманітарна допомога населенню: від місцевої влади, ЮНІСЕФ, Товариства Червоного Хреста України. Це, зокрема, продукти, предмети гігієни, прилади для обігріву приміщень. Тривають нарахування соціальних виплат населенню”, – повідомили у відомстві.

Advertisment

От admin999